онлайн казино Украины

У Чернігові пройшов «Форум активних громадян»

13 лютого у Чернігові пройшов «Форум активних громадян». Форум активних громадян – це можливість для міської влади та громадськості зустрітися та обговорити важливі питання розвитку міста. Його проводить Міжнародний Республіканський Інститут (МРІ) в Україні за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID). Відкрив форум виконавчий директор Асоціації міст України Олександр Слобожан.

«Ця зустріч – намагання підвищити активність громадськості, показати, що вони мають інструменти взаємодії, не впливу, з місцевою владою. Таким чином реалізовується стратегія «Win-Win»: розуміння місцевої влади, що замовниками є громада і розуміння громади, як вони можуть вливати на вирішення питань місцевого значення. Громада отримує можливість реалізувати свої ідеї, навчитися новому, взаємодіяти з місцевою владою. Місцева влада отримує інформацію, що хоче громада, підтримку своїх дій, допомогу в реалізації, отримує нові ідеї».

Також під час заходу провели панельну дискусію на тему «Міський розвиток та участь громади у ньому». Після панельної дискусії спеціаліст з проведення досліджень Міжнародного Республіканського Інституту Віталій Шарлай презентує результати опитування жителів Чернігова. Рейтинг міст, обласних центрів, що демонструють значний прогрес у розвитку.

  • 0
Добавлено: 14-02-2020, 08:38
0
505

Похожие публикации


Наверх