онлайн казино Украины

На "Привокзальному ринку" з'являться колгоспники?

На "Привокзальному ринку" з'являться колгоспники?Заходжу в приміщення. Воно розбите на довгі ряди бутіків. Внутрішні роботи ще не закінчені.

- Приблизно через місяць відкриємося, - показує на бутики охоронець В'ячеслав Шуляр .- Продаватися буде все! М'ясо, кури - адже на Привокзальному немає пристосованого місця для продажу м'яса. Ковбаси будуть, овочі, фрукти, кондитерка.

- Я собі вже вибрав бутік, облаштовую. Приходьте за цукерками! - Запрошує підприємець Олександр Моруга.

- Буде бістро.Усюди плиткою викладуть, як належить. Можна буде й перекусити, випити. Є туалети, вони будуть безкоштовними, - показує на двері туалетів В'ячеслав Шуляр.

Чому назвали ринок колгоспним? Людей заманювати. Колгоспів немає, але колгоспники-то залишилися! Вони, напевно, і побудували!

- Ті, хто збудував, такі ж колгоспники, як ми інопланетяни, - кажуть продавці на Привокзальному. - «Чернігівський колгоспний ринок» будує підприємство «Лігаінвестбуд», - пояснює адміністратор «Лігаінвестбуду» Сергій Ядута . - Загальна площа - тисяча квадратних метрів. Кількість бутиків - 60. Площа кожного - від восьми до 12 квадратних метрів. Вартість оренди одного квадратного метра -150 гривень на місяць. У будівлі буде електрика, опалення - від ТЕЦ, в кожному бутіку - вода. З будівлі - прямий вихід на відкриту територію Привокзального Замість сміття перед «Чернігівським кооперативним ринком» буде автостоянка.

***

Чи будуть заганяти «під дах» торговців із Привокзального? Реалізаторів м'яса ніхто не змушує переходити до павільйону.

- Пропонувати - пропонували, - говорить продавець Наталія Кирей . - Ще навесні це було. Я відмовилася. Тут у мене своя черепашка, оренда за місце - чотириста п'ятдесят гривень. У павільйоні оренда місця коштує півтори тисячі. Куди я піду? Та й потім черепашку свою куди дівати?

- Ніхто нас поки не змушує, - підтримує колегу Валентина Федорченко, яка торгує м'ясом на своїй точці вже одинадцять років. - У мене тут постійні клієнти, своя черепашка. Я бачила, що там павільйон будується, але хто там продавати буде - не знаю. Кажуть, начебто якихось реалізаторів з Шерстянки сюди перекинуть.

Тамара Кравченко, Аліна Сіренко, Вікторія Товстоног

  • 0
Добавлено: 28-05-2012, 12:16
0
232

Похожие публикации


Наверх