онлайн казино Украины

Прокопенко пообіцяв ріпкинцям сміттєзвалище

Прокопенко пообіцяв ріпкинцям сміттєзвалищеЗустріч з людьми – це найкращий спосіб дізнатися про проблеми, які їх турбують. У 2009-му році в селищі Ріпки-1 начебто через збитковість закрили поштове відділення, яке обслуговувало 226 будинків. У відділенні працювали місцеві жителі, які запевняють, що причина криється в чомусь іншому. Зараз люди просять розібратися у справі і повернути їм пошту.

Спілкування виявилося доволі жвавим, постійно підходили нові співрозмовники. Люди не соромилися підіймати важливі для себе питання: питної води, очисних споруд, скорочення маршрутів приміських потягів, а також ремонту доріг. Вислухавши людей, Станіслав Прокопенко виокремив об’єкти, проблеми яких вирішуватимуться в чергу першу.

Проблему всього району назвала начальник залізничної станції Голубичі. Ця проблема – сміття. В районі немає жодного законного сміттєвого полігону; свідомі люди, а таких меншість, возять відходи на звалище під Черніговом, решта – знаходить більш зручні для себе місця – лісопосадки, яри, або ж просто викидають, де прийдеться.

У вирішенні цієї проблеми починати треба з будівництва полігону з переробки твердих відходів. Облаштування нового сміттєзвалища планують розпочати вже за два місяці, на це з обласного бюджету піде 1 мільйон триста тисяч гривень.

Одразу ж після зустрічі з людьми Станіслав Прокопенко оглянув територію площею в три гектари, де і буде розміщено полігон з переробки відходів. До речі, по сусідству з майбутнім офіційним звалищем зараз знаходься неузаконений смітник, який приберуть у першу чергу.

  • 0
Добавлено: 18-05-2012, 15:09
0
296

Похожие публикации


Наверх