онлайн казино Украины

Станіслав Прокопенко: Насосна станція і садочок в Масанах - будуть!

Станіслав Прокопенко: Насосна станція і садочок в Масанах - будуть!У понеділок, 10 вересня кандидат в народні депутати України по 206-му виборчому округу Станіслав Прокопенко зустрівся з мешканцями мікрорайону Масани та відповів на їхні питання.

Одна з суттєвих проблем Масанів цьогоріч почала вирішуватися. Обласна державна адміністрація направила у Чернігівську міську раду п’ять мільйонів гривень для будівництва нової каналізаційно-насосної станції.

Зазвичай, цих грошей для завершення будівництва не вистачить: весь об’єкт коштує близько 16 млн. грн. Завершення робіт відбудеться наступного року.

Сьогодні виконуються роботи по будівництву трансформаторної підстанції для майбутньої каналізаційно-насосної станції.

Станіслав Прокопенко постійно тримає це питання на контролі, тому разом з начальником КП «Чернігівводоканал» Олександром Шкінем прибув на об’єкт.

За інформацією Олександра Шкіня, стара каналізаційно-насосна станція була розрахована лише на приватний сектор цього мікрорайону. Оскільки будівництво йшло значними темпами, час, коли станція почала робити на повну потужність, настав дуже швидко. Тому сьогодні, коли в цьому мікрорайоні міста щорічно вводяться нові об’єкти, нова станція дуже необхідна.

Дізнавшись, що у мікрорайон приїхав кандидат в народні депутати України по 206-му виборчому округу Станіслав Прокопенко, з питаннями до нього підійшли жителі Масанів.

Головне запитували Станіслава Прокопенка про новий садочок. Його будівництво вже багато років обіцяли, але так нічого не зробили!

- Садочок на Масанах буде збудовано! Я вам не обіцяю, я зроблю! – завірив людей Станіслав Прокопенко. – Ми маємо забезпечити людей соціальними послугами в обсягах, передбачених законом!

Він зазначив, що найближчим часом відбудеться презентація проекту, і запросив мешканців Масанів бути на ній присутніми.

Під час зустрічі не обійшлось і без комунальних питань. Мешканці поскаржилися, що ЖЕК на Масанах геть не працює і на нього немає жодної управи.

На думку Станіслава Прокопенка, мешканцям багатоквартирних будинків давно вже треба було поміркувати над створенням ОСББ та самим управляти тими чотирма дев’ятиповерхівками, що стоять в одному дворі – це економічно доцільно, а головне - порядку буде більше.

Виявилось, що люди давно вже думали над цим, але їх лякав юридичний бік питання. Станіслав Прокопенко запевнив, що уся юридична допомога з питання створення ОСББ буде надана.

Не обійшлося без скарг на роботу дошкільного навчального закладу і школи на Масанах. Станіслав Прокопенко запевнив людей, що найближчим часом перевірить це – особисто приїде на Масани з начальником міського управління освіти Володимиром Купріяненком.

Прокопенко просив людей підійти на зустріч, щоб на місці з’ясувати та вирішити усі проблеми освітніх закладів.

Добавлено: 19-09-2012, 10:32
0
0

Похожие публикации


Наверх