онлайн казино Украины

У Чернігові оголосили конкурс ідей для створення меморіального комплексу

По інформації сайту https://vidomosti.kiev.ua/ у Чернігові оголосили конкурс ідей для створення проєкту з облаштування військового меморіального комплексу у складі наявного кладовища «Яцево». Ідея має описувати архітектурно-художню концепцію розташування окремих поховань військовослужбовців, загального Меморіалу та площі, відведеної для масових заходів із вшанування пам’яті Героїв.

«Це перший практичний крок, який ми робимо, щоб створення Меморіалу військового кладовища розпочалося. Ми про це оголосили вже у Фейсбуці на моїй офіційній сторінці. Тому всі, хто захоче взяти участь, хто захоче надати допомогу, можуть звертатись через Фейсбук і писати свої пропозиції. Можна звертатися і через електронну адресу, також у письмовому вигляді можна надавати свої ідеї з поясненнями щодо облаштування меморіального комплексу і сюди, до військової адміністрації. Ми будемо це все збирати та реєструвати. І в подальшому буде обраний один із переможців, ідея якого ляже в основу розроблення проєкту цього меморіального комплексу», — Дмитро Брижинський, начальник Чернігівської МВА.

Сам конкурс проведуть у три етапи.

«Перший етап – це безпосередньо збір усіх пропозицій. Їх реєстрація. Другий етап – це громадське обговорення й експертна оцінка наданих пропозицій. Третій – завершальний етап – це безпосередньо оголошення та вибір переможця комісією. Одразу хочу наголосити, що до складу комісії увійдуть представники з різних сфер нашого життя. Це військові, представники громадських організацій, представники освітніх і культурних закладів», — Дмитро Брижинський, начальник Чернігівської МВА.

Конкурс проводиться на безоплатній основі, взяти участь можуть як фізичні, так і юридичні особи. Ідеї в електронному вигляді слід надсилати на електрону скриньку Чернігівської міської військової адміністрації che_mva@regadm.gov.ua або в паперовому вигляді (формат А3) із текстовим описом приносити чи надсилати на адресу: вул. Магістратська, 7.

  • 0
Добавлено: 19-04-2023, 21:07
0
22 813

Похожие публикации


Наверх