онлайн казино Украины

Перевірки дотримання правил карантину у Чернігові та області: складено 34 постанови

У Чернігові та області продовжуються перевірки за дотримання протиепідемічних вимог.

Перевірки проводяться у громадському транспорті, закладах громадського харчування, торговельно-розважальних центрах, місцях скупчення людей тощо, повідомляє Нацполіція Чернігівської області.

За період з 10 по 19 січня 2022 року поліцейські у складі спеціальних мобільних груп провели 320 рейдів, під час яких перевірили 2654 об’єкти.

Правоохоронці склали 34 постанови на відвідувачів закладів, магазинів, пасажирів громадського транспорту, клієнтів різноманітних закладів та установ за категоричну відмову одягати захисні маски (стаття 44-3 Кодексу України про адміністративні правопорушення).

Крім того, поліцейські пересвідчуються й у достовірності сертифікатів. Нагадаємо, що видача і використання підроблених документів – кримінальний злочин.

Поліція закликає громадян неухильно дотримуватися карантинних обмежень, соціальної дистанції та користуватися захисними масками у громадських місцях і транспорті.

Нагадаємо, Чернігівська область знову потрапила до «помаранчевої» зони. Станом на 20 січня в області перевищений коефіцієнт виявлення випадків інфікування, який становить 22,6%, при нормі не більше 20%.

  • 0
Добавлено: 22-01-2022, 07:58
0
679

Похожие публикации


Наверх