онлайн казино Украины

Мер Чернігова бізнесменам: Працюємо так, щоб потім на нас не показували пальцем!

Владислав Атрошенко попередив підприємців, аби ті максимально дотримувалися карантинних обмежень. Бо інакше місто може повернутися до попереднього варіанту карантину.

Міський голова нагадав, що з 11 травня вступають в силу деякі пом’якшення карантинних обмежень. Зокрема, дозволено буде працювати непродовольчим магазинам, перукарням, салонам краси, закладам громадського харчування.
Втім, усі суб'єкти підприємництва зобов'язані дотримуватися певних правил: уникнення скупченості клієнтів, регулярна дезінфекція, масочний режим, тощо. Мер попросив, щоби підприємці відповідально поставилися до дотримання цих правил.

– Є ризик повернутися до більш жорстких карантинних заходів, якщо надто розслабимося. А це знову – шкода для бізнесу і купа незручностей у побуті для всіх. Крім того, що кожен ризикує своїм здоров’ям і здоров’ям своїх рідних, – зауважив міський голова.

Він також доручив підлеглим чітко сформувати список закладів, яких торкнеться послаблення карантину, щоб не виникало непорозумінь. Чиновники мають вивчити документи і дати чітку відповідь по автомийках, репетиторській діяльності, школах мистецтв, зонах фастфуду в ТРЦ і так далі – про все те, що чітко не перелічено у постанові Кабінету міністрів.

Крім того, чиновники мають підготувати офіційне звернення до бізнесу щодо необхідності дотримуватися усіх санітарно-гігієнічних вимог.

– Зверніться до бізнесу, щоб на час послаблення максимально відповідально дотримуватися умов. Щоб потім на нас не показували пальцем і не критикували. Відкотимося на більш високі показники по хворих – знову повернемося до карантину. Ніхто в цьому не зацікавлений, – попередив мер.

Нагадаємо, крім продовження (до 22 травня) і послаблення карантину, прем’єрміністр попередив, що уряд буде реалізовувати принципи адаптивного карантину. У тих областях, де буде фіксуватися різке зростання хворих – будуть впроваджуватися більш жорсткі обмеження.

  • 0
Добавлено: 7-05-2020, 08:11
0
508

Похожие публикации


Наверх