онлайн казино Украины

Родич у біді: 21-річний чернігівець видурив у пенсіонерки майже 35 тисяч гривень

Поліція затримала 21-річного чернігівця. Його підозрюють у шахрайстві за схемою «ваш родич у біді». Як повідомляє Нацполіція Чернігівської області, пенсіонерка віддала незнайомцю майже 35 тисяч гривень.

17 листопада до поліції зателефонувала соцпрацівниця і повідомила, що на стаціонарний телефон її 80-річної підопічної зателефонував невідомий. Він розповів пенсіонерці про лихо, яке нібито трапилося з донькою потерпілої. З його слів, молода жінка потрапила до лікарні та для її лікування потрібні кошти.

Невдовзі до господині додому прийшов незнайомий молодий чоловік, якому чернігівка передала 1000 доларів США та 7000 гривень. Після уходу молодика пенсіонерка поділа про горе соцпрацівниці, яка доглядає за потерпілою, а та негайно зателефонувала «102».

Поліцейські встановили особу причетного до шахрайства. Ним виявився 21-річний чернігівець. Він в усьому зізнався та надав правдиві свідчення.

За цим фактом поліцейські відкрили провадження за ч. 1 ст. 190 Кримінального кодексу України (шахрайство). Зловмиснику загрожує штраф у розмірі до 51 тисячі гривень, або ж громадські чи виправні роботи, чи навіть до 3 років обмеження волі.

  • 0
Добавлено: 20-11-2021, 08:39
0
448

Похожие публикации


Наверх