онлайн казино Украины

Чернігівець молотком забив до смерті 81-річну пенсіонерку

Поліція встановила та затримали причетного до вбивства пенсіонерки. Ним виявився 37-річний житель Чернігова, який скоїв злочин з корисливих мотивів.

Минулого понеділка, 15 березня, до поліції надійшло повідомлення про вбивство пенсіонерки в Чернігівському районі.

Син довго не міг додзвонитися до матері, яка мешкає в селі за 25 кілометрів від Чернігова. Коли він приїхав до неї, виявив на полу скривавлене тіло 81-річної жінки. Безлад в будинку вказував на те, що вбивця щось шукав.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група Чернігівського районного управління поліції. В ході огляду місця події правоохоронці зібрали речові докази. Медики констатували, що причина смерті – тілесні ушкодження, нанесені тупим предметом.

Поліцейські встановили, що до злочину причетний 37-річний чернігівець. Він зізнався у скоєному та дав свідчення. Правоохоронці провели з ним слідчий експеримент.

Ппідозрюваний – безробітний. Він зловживає алкоголем і наркотиками. Пенсіонерку вбив з корисливих мотивів. Під час пошуків грошей в будинку старенької вдалося знайти трохи більше 7 тисяч гривень.

Після вбивства пенсіонерки свої речі чоловік спалив, а молоток викинув у річку. У п’ятницю, 19 березня, знаряддя злочину поліцейські знайшли в річці Стрижень поблизу ландшафтного парку «Ялівщина» в Чернігові.

Поліцейські затримали чоловіка. Триває досудове розслідування в рамках провадження, відкритого за частиною 2 статті 115 Кримінального кодексу України – вбивство з корисливих мотивів. Максимальна санкція статті – довічне позбавлення волі.

  • 0
Добавлено: 22-03-2021, 07:56
0
493

Похожие публикации


Наверх