онлайн казино Украины

Вбивство поліцейського у Чернігові: чотирьом затриманим повідомили про підозру

У неділю, 3 жовтня, чотирьом затриманим повідомили про підозру в умисному вбивстві поліцейського. Про це повідомив керівник Чернігівської окружної прокуратури області Павло Герасименко. За його словами, 2 жовтня затримали 4 чоловіків, 3-є з яких неповнолітні.

Про це повідомляє «Суспільне Чернігів».

«Затриманим повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого п. 12 ч. 2 ст. 115 КК України, а саме в умисному протиправному заподіянні смерті іншій людині, вчиненому за попередньою змовою групою осіб», – повідомив Павло Герасименко.

Санкція статті передбачає від 10 до 15 років тюрми або довічне ув’язнення.

Нагадаємо, в ніч на 2 жовтня в районі Масани у Чернігові група молодиків напала на двох поліцейських, один з них загинув на місці. Інцидент трапився в супермаркеті «АТБ» на вулиці Незалежності. Двоє правоохоронців були у відпустці та цивільному одязі.

Другого потерпілого доставили в реанімацію. Зараз він перебуває в обласній лікарні. Цю інформацію підтвердив генеральний директор обласної лікарні Андрій Жиденко. Стан поліцейського коментувати відмовився посилаючись на право на медичну таємницю. На сторінці «Чернігів оперативний» у Facebook родичка правоохоронця Ольга Савон повідомила, що наразі потерпілий у важкому стані.

Нині вирішується питання про направлення до суду клопотань про обрання підозрюваним запобіжних заходів у виді тримання під вартою, повідомив Павло Герасименко.

Триває досудове розслідування.

  • 0
Добавлено: 4-10-2021, 09:18
0
6 851

Похожие публикации


Наверх