онлайн казино Украины

Підозрюваного у вбивстві матері чернігівця затримали. Чому його шукали так довго

Ввечері 23 вересня у Чернігові поліцейські затримали чоловіка, який після вбивства матері близько 3 місяців переховувався від слідства. Підозрюваний змінив зовнішність та намагався виїхати з країни.

Про це повідомляє сектор комунікації поліції Чернігівської області.

Інформація про зникнення 69-річної жінки надійшла до поліції на початку липня. Донька пенсіонерки повідомила, що матір не виходить на зв’язок вже три дні. Додому до неї одразу виїхала поліція.

В будинку загиблої правоохоронці побачили безлад та численні плями крові. Самої господині вдома не було. Окрім того, в невідомому напрямку зник й 45-річний син пенсіонерки.

Як повідомив начальник ГУНП в Чернігівській області Володимир Нідзельський, у поліції були всі підстави вважати, що до вбивства може бути причетний зниклий син пенсіонерки. Він вимкнув телефон і перестав виходити на зв'язок.

Чоловік до кримінальної відповідальності раніше не притягався. Родичі запевняли, що він тривалий час був безробітним і конфліктував з матір’ю.

31 липня слідчі поліції заочно оголосили чоловіку про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України – умисне вбивство. Санкція статті від 7 до 15 років тюрми.

Як зазначив Володимир Нідзельський, пошуки підозрюваного тривали безперервно. Поліцейські встановили, що зловмисник ночував у лісі та недобудованих чи закинутих будівлях. Також хотів виїхати з країни.

23 вересня поліцейські затримали підозрюваного в Чернігові у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Наразі він знаходиться у СІЗО

Триває досудове розслідування.

  • 0
Добавлено: 25-09-2021, 08:39
0
1 768

Похожие публикации


Наверх