онлайн казино Украины

У центрі Чернігова затримали заступника голови ОДА Олександра Савченка: в чому його підозрюють

Вчора, 1 червня, слідчі ДБР затримали заступника голови Чернігівської облдержадміністрації та його спільника, який представлявся керівником готелю «Слов’янський», що розташований у Новгород-Сіверському.

Про це повідомляє Державне бюро розслідувань.

За попередньою інформацією, чоловік, що представився керівником готелю, за 160 000 доларів США гарантував перемогу певному учаснику відкритих торгів з продажу цього ж готельного комплексу.

Ці гроші мав отримати заступник голови ОДА пан Савченко за забезпечення відсутності конкурентів під час онлайн-аукціону. Ця оборутка могла б запезпечити продаж комплексу за значно заниженою ціною. Для цього посередник і познайомив учасника торгів з посадовцем.

У центрі Чернігова затримали заступника голови ОДА Олександра Савченка: в чому його підозрюють, фото-3
Стартова ж ціна готелю «Слов’янський» становить понад 26 млн грн без ПДВ.

Зазначається, що затриманим спільникам повідомили про підозру у шахрайстві, вчиненому в особливо великих розмірах або організованою групою (ч. 4. ст. 190 КК України). Відповідно до неї підозрюваним загрожує позбавлення волі на строк до 12 років з конфіскацією майна.

У центрі Чернігова затримали заступника голови ОДА Олександра Савченка: в чому його підозрюють, фото-4
У свою чергу, голова Чернігівської ОДА Анна Коваленко вже звільнила Олександра Савченка з посади свого заступника. Проте, за її словами, звільнення планувалось ще раніше, а погодження від ОПУ на це надійшло минулого тижня.

  • 0
Добавлено: 3-06-2021, 07:51
0
572

Похожие публикации


Наверх