онлайн казино Украины

Бив та намагався зґвалтувати 13-річну: у Чернігові затримали 54-річного чоловіка

У Чернігові поліцейські затримали 54-річного чоловіка, який заманив до себе додому 13-річну дівчину, погрожував їй, бив та намагався зґвалтувати. Наразі чоловік знаходиться у СІЗО.

Про це повідомляє Нацполіція Чернігівської області.

Про злочин поліцейським повідомили родичі дівчинки. За їх словами, 28 липня незнайомий чоловік запросив дитину до себе додому, де почав її бити та намагався зґвалтувати. Утім, дівчинці вдалося втекти.

Прибувши додому до кривдника, правоохоронці відмітили, що на вікнах його будинку наклеєна плівка, яка не дає можливості побачити з вулиці, що коїться всередині будинку.

– На прохання поліції відкрити двері чоловік категорично відмовлявся, фактично здійснивши барикадування. Зрештою, поліцейські увійшли в приміщення із залученням спецпідрозділу та затримали чоловіка, — повідомив т.в.о. заступника начальника Чернігівського районного управління поліції Роман Грига.

Є інформація, що цей чоловік вже був причетний до аналогічних злочинів. Наразі ці дані перевіряють. Поліція закликає осіб, які могли постраждати від дій цього чоловіка, звернутися до поліції. Анонімність гарантується.

Відкрито провадження за ч. 4 ст. 153 ККУ— сексуальне насильство щодо особи, яка не досягла чотирнадцяти років (незалежно від її добровільної згоди). Чоловіку загрожує від 5 до 10 років тюрми.

Триває розслідування.

  • 0
Добавлено: 30-07-2021, 08:26
0
2 948

Похожие публикации


Наверх