онлайн казино Украины

Чернігівська «Десна» обіграла вдома «Зорю»

Футболісти з Чернігова з мінімальним рахунком 1:0 перемогли одного з конкурентів за нагороди чемпіонату.

В завершальному турі першого етапу УПЛ «Десна» вдома приймала «Зорю», яка мала на 4 очки більше і посідала другу сходинку в таблиці.

Команди змогли виставити на гру оптимальні склади. А Олександр Рябоконь довірився колишнім гравцям «Зорі», які взимку прийшли до «Десни» - Леван Арвеладзе та Пилип Будківський отримали місця в основному складі.

Стартові 15–20 хвилин активнішими були гості. А коли на 20-й хвилині матчі арбітр Катерина Монзуль після перегляду відео системи VAR вилучила з поля за небезпечну гру Олексія Гуцуляка, чернігівцям стало ще складніше.

Втім, гравці «Десни» стримували чужі атаки і час від часу гостро відповідали. Одна з контратак на 37-й хвилині завершилася успішно.

В меншості «сіверяни» втекли на чужу половину поля, Будкіський п’яткою віддав пас на Філіпова, а найкращий бомбардир команди обіграв захисника і відправив м’яч у сітку поміж ніг голкіперу.

На останній хвилині першого тайму арбітр зрівняла кількість футболістів на полі у складах команд, вилучивши з поля гравця «Зорі» (знову небезпечна гра і знову – після перегляду епізоду на екрані).

В другому таймі гості надовго закрили «Десну» на її половині поля, але не змогли забити. Шанси були у Ледньова (один раз виручила поперечина) і Цвека (врятував воротар Паст).

В свою чергу і чернігівці пару разів гостро огризнулися. Мали забивати Філіпов (після подачі з кутового і удару головою) та Калитвинцев. Обидва рази врятував воротар «Зорі».

Перемога 1:0 дозволила «Десні» наздогнати за очками «Динамо», але у киян ще гра в запасі. Вона відбудеться сьогодні, 7 березня. Відстань до «Зорі» скоротилася до 1 очка.

Після 22-го туру команди розділяться на верхню та нижню шістку та проведуть між собою ще по 10 матчів, за підсумками якого і вирішиться долі медалей та путівок до єврокубків.

  • 0
Добавлено: 10-03-2020, 08:13
0
633

Похожие публикации


Наверх