онлайн казино Украины

У Чернігові очікуються морози. Пункти обігріву готові приймати тих, кому холодно

У зв'язку з прогнозованим посиленням морозів чернігівська мерія нагадала, що у місті працює цілодобовий пункт обігріву в Центрі соціальної адаптації бездомних та безпритульних (вул. Святомиколаївська, 33).

Також у робочий час офіційними пунктами обігріву служать територіальні центри соціального обслуговування населення, що розташовані за адресами вул. Рокосовського, 18 та вул. Текстильників, 25.

У місцях, візуально позначених табличками «Пункт обігріву», кожному замерзлому надається тимчасовий прихисток, за потреби – ковдра, гарячий чай та інша допомога. Туди можуть звертатися всі, кому загрожує переохолодження і хто потребує допомоги у зв'язку з цим.

У Чернігові очікуються морози. Пункти обігріву готові приймати тих, кому холодно, фото-1
Щоб зменшити загрозу передачі інфекцій, у дворі Центру соціальної адаптації безпритульних цього року встановлений великий двошаровий намет, наданий службою МНС. Тут є опалення, гарячий чай і навіть харчування.

Змерзлі люди можуть приходити сюди як самі, так і в якихось випадках їх може привозити поліція. Тут постійно чергує адміністратор, який буде координує надання допомоги і якому допомагають волонтери та мешканці центру.

  • 0
Добавлено: 18-02-2021, 08:07
0
490

Похожие публикации


Наверх