онлайн казино Украины

Через снігопади чернігівські школярі можуть повернутися до дистанційної освіти

Напередодні, 27 січня, міністерство освіти і науки рекомендувало керівникам закладів освіти 7 областей бути готовими до переходу на дистанційну форму навчання через ускладнення погодних умов. Про це пише osvita.ua з посиланням на лист міністерства.

Йдеться про заклади освіти Одеської, Миколаївської, Кіровоградської, Полтавської, Сумської, Черкаської та Чернігівської областей, в яких прогнозують різке погіршення погодних умов.

Окрім того, у мінстерстві наголошують на необхідності перевести функціональну підсистему навчання дітей дошкільного віку, учнів та студентів діям у надзвичайних ситуаціях (з питань безпеки життєдіяльності) єдиної державної системи цивільного захисту Одеської, Миколаївської, Кіровоградської, Полтавської, Сумської, Черкаської та Чернігівської областей у режим підвищеної готовності.

«Всім обласним департаментам (управлінням) освіти і науки, закладам вищої освіти, підприємствам, установам та організаціям, що належать до сфери управління МОН, рекомендовано вжити додаткових заходів щодо попередження переохолодження учасників освітнього процесу на період ускладнення погодних умов», - наголосили у міністерстві освіти і науки.

  • 0
Добавлено: 29-01-2021, 07:56
0
610

Похожие публикации


Наверх