онлайн казино Украины

Чернігівці тепер можуть змінити місце проходження ЗНО

Учасники ЗНО, які проживають в іншій області, можуть змінити місце його проходження. Про це заявили у Міністерстві освіти.

Міністерство освіти і науки дозволило деяким учасникам зовнішнього незалежного оцінювання змінити місце його проходження.

«З 6 до 18 травня можна буде змінити вказане під час реєстрації для участі в ЗНО місце його складання. Таку можливість надає Міністерство освіти і науки учасникам, місце проживання та заклад освіти яких знаходяться в різних областях, або ж на відстані понад 150 кілометрів одне від одного», – йдеться в повідомленні.

Нове місце проходження ЗНО може бути в населеному пункті, який максимально наближений до місця проживання або перебування учасників.

Змінити місце складання ЗНО учасники можуть, звернувшись до керівника свого закладу освіти та вказавши місце свого перебування у час проходження сесії ЗНО. Керівники закладів освіти зі свого боку мають внести зміни до реєстраційних даних.

Раніше стало відомо, що Міністерство освіти і науки планує розпочати основну сесію зовнішнього незалежного оцінювання 25 червня. Документи про здобуття освіти випускники отримають наприкінці липня.

  • 0
Добавлено: 5-05-2020, 08:51
0
493

Похожие публикации


Наверх