онлайн казино Украины

Ожеледиця, мокрий сніг та льодовий дощ. Чернігівських водіїв попередили про погіршення погоди

Завтра, у середу, 23 грудня, в Чернігівській області очікується погіршення погодних умов. У зв’язку з цим Служба автомобільних доріг звернулася до водіїв.

Відповідно до прогнозів, 23 та 24 грудня у Чернігівській області очікується сніг з дощем, коливання температур з плюса на мінус. Можливе налипання мокрого снігу, льодовий дощ та утворення ожеледиці на покритті автодоріг.

Дорожнє господарство області перебуває в режимі цілодобового чергування. Для оперативного реагування на надзвичайні ситуації на дорогах області працює гаряча лінія диспетчерської Служби автомобільних доріг у Чернігівській області: (0462) 66-18-93, (095) 271-43-74.

Дорожні служби просять водіїв завжди зважати на дорожню обстановку. При суттєвому погіршенні погодних умов – утриматися від поїздок, оскільки провести обробку доріг одномоментно неможливо. До того ж, реагенти мають працювати якийсь час аби забезпечити потрібний результат.

Також Служба автомобільних доріг нагадала про необхідність експлуатації зимових шин і попросила на слизькій дорозі кермувати обережніше – уникати різких маневрів i обгонів.

Окремо дорожники звертають увагу на аварійно-небезпечні ділянки доріг Чернігівщини з крутим підйомом та спуском, де водії вантажівок обов'язково мають використовувати ланцюги проти ковзання та заборонений рух автопоїздів.

  • 0
Добавлено: 23-12-2020, 07:51
0
534

Похожие публикации


Наверх