онлайн казино Украины

На автошляхах Чернігівщини працює 41 майданчик для відстою транспорту

На автошляхах Чернігівщини працює 41 майданчик для відстою транспортуІз 9 січня на Чернігівщині спостерігається різка зміна погодних умов – очікується дощ із переходом у мокрий сніг. Температура повітря коливатиметься від -6 вночі до +4 вдень. За таких умов є велика ймовірність утворення на дорогах ожеледиці, що може ускладнити пересування транспорту автошляхами області.

Водіям варто враховувати метеопрогнози при плануванні поїздок, необхідно бути вкрай уважними в дорозі, дотримуватись швидкісного режиму, безпечної дистанції та обов`язково подбати про зимові шини. Також уникати ризикованих маневрів і різкого гальмування на вологому промерзлому покритті.

До уваги водіїв! Служба автомобільних доріг Чернігівської області подбала про зручності для водіїв та їхню безпеку – на території Чернігівщини працює 41 спеціально облаштований майданчик.

Тут водії можуть перечекати негоду і перепочити.

У Службі автомобільних доріг працюють цілодобові гарячі лінії за телефонами:

(0462) 661-893, 095 2714374, де можна отримати інформацію про стан проїзду, а також повідомити про надзвичайні ситуації на автодорогах області для оперативного реагування.

Також повідомляємо, що на час погіршення погодних умов дорожнє господарство Чернігівщини знаходитиметься у режимі цілодобового чергування. За необхідності проводитимуться роботи з обробки покриття протиожеледними засобами. Наразі заготовлено близько 95 тисяч тонн посипкового матеріалу і реагентів. До розчищення доріг готові понад 670 одиниць спеціалізованої техніки. У разі виникнення аварійних ситуацій для їх ліквідації можливе залучення 430 аварійно-ремонтних бригад у складі двох тисяч осіб та 910 технічних засобів.

  • 0
Добавлено: 10-01-2020, 08:18
0
570

Похожие публикации


Наверх