онлайн казино Украины

Зруйнований чернігівський гуртожиток. Після 4 років тяганини суд визначив винуватого

Чернігівський апеляційний суд визнав винним колишнього керівника КП «Новозаводське» В’ячеслав Ніколенка у службовій недбалості, через яку у грудні 2016 року обвалилися стіна гуртожитку на вулиці Попудренка. Про подробиці розгляду справи повідомило «Суспільне. Чернігів».

Нагадаємо, у грудні 2016 року впала стіна гуртожитку. У результаті загинула 25-річна мешканка, семеро людей отримали травми. Десятки сімей втратили житло.

У цій справі у службовій недбалості звинувачували тодішнього начальника комунального підприємства «Новозаводське» Вячеслава Ніколенка. Нині він очолює інше КП – «Міськсвітло».

Зруйнований чернігівський гуртожиток. Після 4 років тяганини суд визначив винуватого, фото-1
У серпні 2019 року Новозаводський районний суд Чернігова визнав чиновника невинуватим, проте прокуратура оскаржила це рішення.

Тепер Чернігівський апеляційний суд переглянув рішення першої інстанції та засудив В’ячеслава Ніколенка до 4 років без відбування покарання з іспитовим терміном у 2 роки. Окрім цього, чиновник має сплатити по 50 тисяч гривень усім 33-м потерпілим внаслідок обвалу стіни гуртожитку.

Арешт накладений на гуртожиток суд постановив скасувати.

За словами адвоката звинуваченого, рішення суду сторона захисту буде оскаржувати у Верховному суді.

Детальніше – у сюжеті «Супільного».

  • 0
Добавлено: 8-12-2020, 07:57
0
357

Похожие публикации


Наверх