онлайн казино Украины

«Завтра» комунальники не побачили, бо гуртожиток впав

«Завтра» комунальники не побачили, бо гуртожиток впавКомунальники вперто не реагували на скарги мешканців про аварійний стан гуртожитку, що обвалився учора в Чернігові. Відбувалися обіцянками «завтра прийдемо-глянемо».
Про це сьогодні заявили потерпілі.
Ледь стримуючи обурення, Олена Печерна згадала, як сама неодноразово зверталася до ЖЕКу і скаржилася на тріщини у стінах.
«Навіть учора наші дівчата ходили з самого ранку. Нам прислали опівдні двох якихось алкоголіків-сантехніків, коли вже стіна та плітка на підлозі відійшли. Начальник ЖЕКа сказав: «Завтра прийдемо побачити», - розповіла жінка.
Інший постраждалий від обвалу, Олексій Ткаченко, уточнив, що епопея боротьби з комунальниками тривала 10 останніх років, хоч саму будівлю спорудили ще 1967 року.
«Мешканці намагалися боротися за ремонт та укріплення гуртожитку: писали звернення до міськради, до ЖЕКу №3, який нас обслуговував, - зазначив він. – Та ніхто й нічого. Приїдуть з мішком цементу, кути пообляпують, щоб видно було. А тріщини у стінах були великі. Зараз, з настанням морозів, сталася усадка, адже у підвалі було вельми волого. Там протікали труби каналізації. Зазвичай, представники ЖЕКу приїздили, якусь частину труби поміняли, а воно в іншому місці біжить».
Уточнити інформацію про прибуття комунальників учора опівдні до гуртожитку в КП «Новозаводське», до складу якого увійшов ЖЕК №3, виявилося неможливим: упродовж кількох годин начальник Вячеслав Николенко і заступник Віталій Морський слухавку не брали, секретар та інші працівники підтвердили їхню відсутність.
«Ніяка комісія туди не виїздила, можливо сантехніки прийшли за викликом», - заявив телефоном головний інженер Олександр Бондаренко.
Як ми вже повідомляли, міський голова Чернігова Владислав Атрошенко сьогодні сказав журналістам, що звільнив начальника КП «Новозаводське».

Добавлено: 14-12-2016, 10:23
0
0

Похожие публикации


Наверх