онлайн казино Украины

Мер Чернігова попросив поліцію не спішити виконувати «ідіотські рішення» про карантин вихідного дня

Міський голова Чернігова Владислав Атрошенко звернувся до правоохоронців аби вони не спішили штрафувати бізнес за порушення карантину.

Мер Чернігова розкритикував позицію міського голови Львова та його колег, які відмовилися виконувати рішення Кабміну. Адже це, на думку Владислава Атрошенка, дестабілізує ситуацію. При цьому, жодні такі заходи не допомагають, оскільки поліція продовжує штрафувати підприємців.

Разом з тим, міський голова звернувся до поліції з проханням поставитися до складної ситуації з розумінням.

– У нас були випадки команд а потім вони виявлялися злочинними. Не спішіть виконувати команди, які потім можуть виявитися злочинними, – сказав Владислав Атрошенко.

– Історично я ріс у тій країні, коли поліція шукала тих, хто не працює, а зараз – тих, хто працює. Соромно дивитися.

– Тому так треба виконувати ці команди, щоб усім було добре, – ще раз попросив поліцію реагувати більш виважено міський голова Чернігова. – Можна ідіотські команди дуже затято виконувати, а можна не дуже.

Владислав Атрошенко звернув увагу, що чернігівські правоохоронці не перегнули палицю в цьому питанні протягом перших карантинних вихідних 14 та 15 листопада.

Також він назвав позицію центральної влади «дилетантською»:

– Це позиція дилетантська. Якщо робиш крок – повинен чітко компенсувати збитки. Де заяви: які суми, з яких джерел, яким категоріям бізнесу і в який період часу будуть компенсовані?

Якщо ти не дозволяєш працювати і отримувати прибутки – скажи коли і в яких сумах надійде компенсація.

Таке враження – це робиться для того, щоб можна було звітувати «ми щось робили». А що саме, як і з якою метою – інше питання.

Нагадаємо, уряд запровадив в Україні до 30 листопада карантин вихідного дня. Тож кожної суботи та неділі заборонена робота магазинів (крім продуктових) та розважальних закладів. А кав’ярні та ресторани не можуть приймати клієнтів, а вимушені лише продавати їжу на виніс.

Працюють в цей час лише аптеки, продовольчі магазини, відділення поштових служб та інші заклади, робота яких не може бути припинена.

  • 0
Добавлено: 20-11-2020, 08:47
0
711

Похожие публикации


Наверх