онлайн казино Украины

Атрошенко взявся за любителів паркуватися на вулицях

Атрошенко взявся за любителів паркуватися на вулицяхУсі несанкціоновані парковки на вулицях Чернігова ліквідують. Зокрема це стосується вузьких вулиць міста, де, окрім звичайного транспорту, їздить ще й комунальна техніка, до того ж прибирає вулиці.

Найбільше ситуація ускладнюється в зимовий період, коли місто засипає сніг і через припарковані авто комунальній техніці важко чистити вулиці.

Встановити обмежувальні знаки в таких місцях вимагає чернігівський міський голова Владислав Атрошенко.

На ранковій нараді він пояснив це так: «Коли вранці я їду на роботу по вулиці Полуботка, обидві сторони дороги заставлені машинами, – розповів чернігівський мер. – Та сама проблема на вулиці Мстиславській і Коцюбинського, біля школи №3 взагалі як попало припарковані автомобілі. З квітня місяця я прошу прибрати всі авто і встановити відповідні дорожні знаки».

Начальнику міського управління житлово-комунального господарства Ярославу Куцу Атрошенко доручив за 3 дні вирішити питання встановлення попереджувальних знаків, а поліцію попросив після цього протягом тижня попрацювати на місцях колишніх несанкціонованих парковок – спершу з метою попередження та роз’яснення, а потім і штрафувати.

  • 0
Добавлено: 3-11-2017, 08:55
0
1 126

Похожие публикации


Наверх