онлайн казино Украины

Перепустка від міської ради не допомогла: водіїв, що паркувалися на чернігівській Алеї героїв змусили піти

Під час виставки-ярмарки, яка проходила в Чернігові у рамках бізнес-фесту, патрульні виявили кілька фактів проїзду автомобілів Алеєю героїв. В той самий час нею ходили відвідувачі та просто прогулювалися містяни. Також у місцях входу-виходу на алею стояли припарковані автомобілі.

Про один з таких випадків розповіла пресслужба патрульної поліції.

Більшість водіїв, коли до них зверталися поліцейські з проханням дотримуватися правил дорожнього руху та прибрати з алеї свої авто, дослухалися і ситуація вичерпувалася одразу. Але були й такі, які намагалися заперечувати охоронцям порядку.

Водій Hyundai Tucson залишив свій автомобіль на в’їзді до алеї. На зауваження інспекторів та прохання забрати транспортний засіб із пішохідної зони чоловік пред’явив перепустку учасника ярмарку, видану управлінням культури та туризму Чернігівської міської ради, і намагався переконати патрульних, що цей папірець дає йому дозвіл лишати тут авто.

Маніпуляції з сумнівними аргументами про: "Ваші дії незаконні. Я маю право, у мене є дозвіл від міської ради" закінчилися тоді, коли інспектори нагадали, що дозвіл надає право виключно на завезення та вивезення необхідної апаратури та устаткування учасника виставки-ярмарку. Після чого автомобіль має бути прибраним з алеї і припаркований без порушення ПДР. Саме про це всі учасники були попереджені на спільній зустрічі з організаторами (за участю поліції) у міськраді.

Врешті-решт водій таки прибрав своє авто.

  • 0
Добавлено: 8-09-2020, 08:01
0
638

Похожие публикации


Наверх