онлайн казино Украины

У Чернігові евакуатор прибрав автівку, яка заважала тролейбусам

Сьогодні, 13 серпня на кінцевій зупинці громадського транспорту біля Чернігівської міської лікарні №2 правоохоронцям довелося евакуювати транспортний засіб, який заважав проїзду громадського транспорту.

Як повідомили у патрульній поліції, до них зателефонував один з водіїв тролейбуса і заявив, що на кінцевій зупинці громадського електротранспорту припаркований легковик перешкоджає проїзду.

Залишене авто до того ж стояло на смузі руху для маршрутних транспортних засобів, про що інформує відповідний дорожній знак.

Прибувши на місце, інспектори оформили всі необхідні документи та викликали евакуатор для доправлення автомобіля на арештмайданчик.

Тепер, щоб повернути транспортний засіб, водію або власнику доведеться сплатити штраф у розмірі 510 гривень, як передбачає ч. 3 ст. 122 (порушення правил зупинки, стоянки, що створюють перешкоди дорожньому руху) КУпАП.

Патрульні звертаються до водіїв з переконливим проханням дотримуватися правил дорожнього руху та звертати увагу на місця, де ви збираєтеся залишити своє авто.

  • 0
Добавлено: 14-08-2020, 08:20
0
663

Похожие публикации


Наверх