онлайн казино Украины

Патрульна поліція навчилась працювати – переробила «маячки»

Патрульна поліція навчилась працювати – переробила «маячки»Нові патрульні поліцейські встигли затримати за порушення Правил дорожнього руху авто не одного депутата міської ради, бo навіть міського голову Чернігова, але не хваляться, скільки серед порушників їхніх колег-правоохоронців.
Принаймні, таку цифру чомусь не зміг назвати нашому кореспонденту заступник начальника управління-начальник відділу матеріального забезпечення управління департаменту патрульної поліції Володимир Мазко.
Говорили про це 21 червня під час «круглого столу «Поліція та громада Чернігова: шляхи взаємодії» у дискусійному клубі «Експертна думка».
За його словами, упродовж 4 місяців роботи патрульної поліції у Чернігові зафіксовано 22 тисяч подій, про 15 тисяч з яких повідомили громадяни.
«Загальна кількість викликів збільшилася, що може свідчити – довіра до нас зростає. Якшо першого місяця роботи час прибуття наших співробітників за викликом складав 16 хвилин, то вже за 3 місяці зменшився до 12. Це вказує на те, що ми реагуємо на звернення і трохи краще навчилися працювати», – зауважив Володимир Мазко.
Як приклад доброзичливості нових «копів», він навів те, що «проблискові маячки» уночі у дворах будинків вимикають і дещо переробили.
«Якщо вони заїздять із центральних вулиць у нічний час, то «маячки» вимикають. Тому що багато нарікань, що заважають відпочивати. На центральних вулицях в патрульних авто завжди увімкнено «маячки». Аби останні не засліплювали водіїв рухаються позаду та спереду, ми світлодіоди у них повернули убік», – пояснив поліційний керівник.

  • 0
Добавлено: 22-06-2016, 09:50
0
525

Похожие публикации


Наверх