онлайн казино Украины

Сучасна Чернігівська міфологія, або обіцяний сміттєпереробний завод

"Ми всі змалечку знаємо, що Чернігів – це місто легенд. Але, на жаль, крім легенд стародавніх, чернігівці вже п’ять років слухають легенди сучасні. Одна з таких – сміттєпереробний завод, який мер Атрошенко нам обіцяв у своїй передвиборчій програмі ще у 2015 році", - заявив Юрій Тарасовець.

"На словах все було красиво, а от коли дійшло до виконання обіцянки, то тут уже як у приказці: «Хотів як краще, а вийшло, як завжди». Замість нового заводу Атрошенко завалює старе сміттєзвалище, на перспективу, так би мовити, щоб європейські інвестори бачили, що сміття у нас хоч відбавляй, заходь та інвестуй."

"Протягом п’яти років ми слухали казки про «от-от буде завод», потім нам казали, що він економічно не вигідний для Чернігова (дуже цікава історія), потім знову заводу бути, але інвестора залишилось знайти. За ці п’ять років, поки нас годують «завтраками» можна було б не тільки завод побудувати, а й переробити все своє сміття і переходити на сусідні області."

"Але на сьогодні, на жаль, крім ефекту бурхливої діяльності ми не бачимо жодних результатів", - пiдсумував Юрій Тарасовець.

  • 0
Добавлено: 22-08-2020, 08:56
0
695

Похожие публикации


Наверх