онлайн казино Украины

З вулиць Чернігова продовжують зникати МАФи

Муніципальна варта продовжує демонтажі кіосків, встановлених незаконно. Тільки з початку року за участі комунального підприємства було демонтовано понад 30 кіосків.

Такі дані оприлюднила пресслужба комунальників.

Об’єкти, що підлягають демонтажу, спочатку розглядаються спеціальною комісією та затверджуються рішенням виконкому міської ради.

Також, відповідно до рішення виконкому, власникам цих тимчасових об’єктів встановлено строк добровільного демонтажу. У разі невиконання власниками вимог щодо добровільного демонтажу у визначений строк, демонтаж проводиться силами комунальних підприємств міста.

Протягом кількох років Чернігів поступово позбавляється від незаконних гаражів та кіосків. У тому числі від усіх кіосків на зупинках транспорту та магістральних вулицях. Дозволів на розміщення нових кіосків у таких місцях вже кілька років поспіль не видається, а дію договорів оренди землі під наявними малими архітектурними формами після закінчення термінів їх дії не продовжують. Загальний принцип – там, де встановлюється сучасний зупинковий павільйон, торгові кіоски мають бути прибрані.

  • 0
Добавлено: 14-08-2020, 08:20
0
574

Похожие публикации


Наверх