онлайн казино Украины

Виконком дав добро на демонтаж ще 77 гаражів

Виконком дав добро на демонтаж ще 77 гаражівЩе 77 незаконно встановлених тимчасових металевих гаражів буде демонтовано. Відповідний дозвіл надав сьогодні, 15 листопада, виконавчий комітет Чернігівської міської ради.

Перелік цих гаражів попередньо розглядався на засіданнях Комісії з демонтажу тимчасових (металевих) гаражів на території Чернігова, що проходили 25 жовтня, 2 та 9 листопада.

Відповідно до прийнятого рішення власникам тимчасових металевих гаражів встановлений строк добровільного демонтажу та відновлення благоустрою земельних ділянок терміном у 30 календарних днів. У разі невиконання цього демонтаж здійснюватиме КП «Муніципальна варта».

Як відомо цього року демонтовано 212 таких об’єктів по місту.

Демонтаж тимчасових гаражів у місті здійснюється відповідно до Порядку демонтажу тимчасових (металевих) гаражів на території м. Чернігова, який передбачає механізм, підстави, терміни і порядок проведення демонтажу гаражів, які розміщені з порушеннями, подальше поводження з демонтованими об’єктами, а також порядок відшкодування витрат, пов’язаних з їх демонтажем.

  • 0
Добавлено: 16-11-2018, 09:38
0
648

Похожие публикации


Наверх