онлайн казино Украины

Скейт-парк у Чернігові зроблять до кінця літа

У сквері вздовж проспекту Миру (між колишнім ТЦ «Дружба» та Міською лікарнею №1) до середини серпня має з’явитися пайп-парк.

Про це повідомив начальник управління житлово-комунального господарства Чернігівської міської ради Ярослав Куц.

За словами чиновника, проєкт ще не готовий, проте він з’явиться за 3–4 тижні. Планується, що пайп-парк з’явиться праворуч від центральної алеї, якщо дивитися від виходу з «Акваріуму» в бік фонтану.

Роботи мають завершити до середини серпня. Коштуватиме цей парк розваг близько 3,5 мільйонів гривень.

Разом з тим, Ярослав Куц висловив сумнів, що в бюджеті знайдуться додаткові кошти на те, щоб облаштувати всю цю територію (доріжки, зелені зони, тощо). За його підрахунками, на це потрібно не менше 10 мільйонів. Тож благоустрій, ймвірно, доведеться відкласти на наступний рік. Але сам пайп-парк буде готовий приймати відвідувачів уже цього року, пообіцяв начальник управління ЖКГ.

У свою чергу міський голова Чернігова Владислав Атрошенко не виключив, що у рік виборів хтось з політиків захоче «заявити про свою любов до міста» і попросив пришвидшити процес підготовки проєкту з тим, щоби за можливості виконати усі роботи протягом 2020 року.

Також мер доручив фінансовому управлінню міської ради про всяк випадок підготувати пропозицію щодо того, як би можна було перерозподілити наявні бюджетні кошти, аби у разі необхідності дофінансувати облаштування парку.

  • 0
Добавлено: 20-05-2020, 08:10
0
579

Похожие публикации


Наверх