онлайн казино Украины

Чернігівська поліція відзвітувалася про забезпечення порядку. Чернігівці не вірять

Правоохоронці запевнили, що на Вербну неділю, 12 квітня, поліція Чернігівщини забезпечила публічний порядок. Втім, є й інші відгуки.

Поліцейські заявили, що забезпечили охорону публічного порядку поблизу всіх культових споруд Чернігівської області.

Вони розповіли, що через поширення COVID-19 більшість вірян вимушені були залишитися вдома та дивитися службу в онлайн-режимі. Тим не менше, деякі громадяни прийшли до храмів.

Щоб забезпечити публічний порядок та дотримання вимог карантинного режиму, біля кожної культової споруди області несли службу від двох до восьми поліцейських.

«Вони слідкували за тим, щоб під час заходів люди були в засобах індивідуального захисту та дотримувалися визначеної у Постанові Кабінету міністрів №211 дистанції», – йдеться у повідомленні.

Правоохоронці відзвітувалися, що «завдяки вжитим поліцією превентивним заходам, грубих порушень публічного порядку не допущено».

Разом з тим, в соціальних мережах мешканці Чернігова поділилися інформацією про те, що в храмах Російської православної церкви в Україні (Московський патріархат) карантинних обмежень не дотримувалися: люди створювали натовп та причащалися, не дотримуючись правил безпеки та гігієни.

Нагадаємо, що поліція працює за посиленим варіантом несення служби. Правоохоронці також заявляють, що готові забезпечити публічний порядок та слідкувати за дотриманням карантинних обмежень під час святкування Великодня.

  • 0
Добавлено: 14-04-2020, 07:47
0
473

Похожие публикации


Наверх