онлайн казино Украины

Сім п’ятниць на тиждень. Чернігівським ринкам знову хочуть дозволити працювати

Уряд планує вкотре змінити формат роботи продовольчих ринків. Вже в середу, 29 квітня, базарам знову можуть дозволити працювати.

Кабінет міністрів розгляне питання про відновлення роботи деяких продовольчих ринків. Про це прем'єр-міністр Денис Шмигаль повідомив сьогодні, 27 квітня, через Telegram.

За його словами, йдеться про відкриття більш ніж 280 продовольчих ринків по всій Україні, які зможуть функціонувати з дотриманням жорстких санітарних норм.

«Це стало можливим завдяки тому, що міністерство охорони здоров'я та мінекономіки розробили чіткі критерії роботи та алгоритм контролю», – пояснив Денис Шмигаль.

«Цей перелік може бути розширений, якщо й інші ринки зможуть забезпечити належні умови роботи. За порушення вимог буде встановлена відповідальність, аж до закриття ринків на певний період», – додав прем'єр.

Нагадаємо, з початку карантину робота ринків була заборонена. Але 31 березня головний санітарний лікар Віктор Ляшко підписав іншу постанову, якою дозволив роботу ринків.

Втім, вже 16 квітня він же підписав іншу постанову, відповідно до якої місцеві органи влади мали зупинити роботу продовольчих, непродовольчих і змішаних ринків.

  • 0
Добавлено: 28-04-2020, 08:42
0
673

Похожие публикации


Наверх