онлайн казино Украины

Microsoft припинила основну підтримку Windows Vista

Microsoft припинила основну підтримку Windows VistaКорпорація Microsoft з 10 квітня припиняє основний період технічної підтримки своєї операційної системи Windows Vista, яка побачила світ на початку 2007 року.

Із цього часу починається період розширеної підтримки. Він триватиме ще протягом п’яти років і буде припинений 11 квітня 2017.

Головною відмінністю основної підтримки від розширеної підтримки є кількість випущених оновлень для операційної системи. У період основної підтримки розробник здійснює випуск оновлень і патчів, що стосуються всіх сфер роботи ОС, на періодичній та безкоштовній основі. Однак, починаючи з 10 квітня 2012 року, кінцевим користувачам Windows Vista будуть доступні лише оновлення, пов’язані з усуненням критичних помилок, що впливають на безпеку роботи ОС.

Крім того, користувачі зможуть отримати й інші оновлення, але вже на платній основі за умови укладання додаткової угоди. Слід зазначити, що Microsoft внесла зміни в свою політику надання оновлень, і тепер розширена підтримка доступна не тільки власникам корпоративних ліцензій ОС, але і для "домашніх" версій. Також повідомляється, що офісний пакет Office 2007 також перейшов в період розширеної підтримки з 9 квітня 2012 року.

Більш стара операційна система Windows XP, яка була випущена в 2001 році має дещо відмінні терміни підтримки. Згідно звичайних правил її підтримка повинна була закінчитися ще в минулому році, але фактично її вирішили продовжити до 8 квітня 2014 року (тільки для SP3).

  • 0
Добавлено: 11-04-2012, 14:53
0
529

Похожие публикации


Наверх