онлайн казино Украины

Тротуар на вулиці Шевченка в Чернігові нарешті приведуть до ладу

Управління житлово-комунального господарства Чернігівської міської ради має переглянути програму відновлення дорожнього покриття.

Таке розпорядження начальнику управління ЖКГ Ярославу Куцу дав на останній розширеній нараді міський голова Чернігова Владислав Атрошенко.

Мер попросив головного комунальника міста скоригувати програму розподілу коштів таким чином, щоб знайти фінанси на відновлення тротуару по вулиці Шевченка.

Мова йде про дві ділянки: парну сторону від стадіону до оновленого скверу (біля зупинки «Політехнічний університет» і відділення «Ощадбанку»; і непарну – від Красного мосту до перехрестя вул. Шевченка та вул. Молодчого.

– Потрібно перерозподілити кошти… і тротуар на Шевченка хоча би за 2 роки зробити. Цього року – від «Ощадбанку» до вулиці Академіка Павлова. Тротуар і замінити електроопори, якщо це потрібно, – розпорядився Владислав Атрошенко.

Також він попросив передбачити кошти для ремонту дороги, що йде від школи мистецтва (мікрорайон вул. Савчука) до алеї фонтанів у Горсаду.

Ще один пріоритет на поточний рік – облаштування парку Коцюбинського (нижня частина Валу).

– Кошти хоча би по мінімуму, але я розумію, що потрібно буде багато, бо треба закласти і полив, і електромережі, і опори, і газони зробити… Але прошу усю ділянку вздовж вулиці Преображенської закінчити в цьому році, – додав міський голова.

  • 0
Добавлено: 24-04-2020, 08:12
0
521

Похожие публикации


Наверх