онлайн казино Украины

Держпродспоживслужба заборонила на Чернігівщині продаж двох ляльок

Держпродспоживслужба заборонила на Чернігівщині продаж двох ляльокВідділом ринкового та метрологічного нагляду Управління захисту споживачів Головного управління Держпродспоживслужби в Чернігівській області під час позапланової перевірки характеристик продукції для проведення лабораторних досліджень відібрано іграшки – Герой «Hairdorables» aрт. YM281271 та Лялька «Sweet girl» арт.1220-9.

У результаті проведених досліджень встановлено, що іграшка Герой «Hairdorables» не відповідає встановленим вимогам законодавства, а саме: іграшка має видимі дефекти – волосся ляльки прикріплене ненадійно, випадає пучками; іграшка має сильний чіткий запах, що викликає неприємні відчуття, привертає до себе увагу та визначає негативний відгук, оцінка інтенсивності запаху – 5 балів; застереження та попереджувальна інформація для зниження ризиків, пов’язаних із використанням іграшки, державною мовою відсутні; знак відповідності технічним регламентам відсутній. Маркування на етикетці не містить назви і/або товарного знака підприємства-виробника чи його представника, місцезнаходження виробника державною мовою.

Іграшка Лялька «Sweet girl» також з видимими дефектами, а саме: одяг ляльки та матеріал, з якого він виготовлений, має нерівні краї, залишки ниток звисають неохайно, волосся ляльки прикріплене ненадійно, випадає пучками, в комплект іграшки входить небезпечний дріт із гострим краєм, за допомогою якого лялька кріпиться до пакування.

Зазначені іграшки заборонені до подальшої реалізації.

  • 0
Добавлено: 15-01-2020, 06:34
0
540

Похожие публикации


Наверх