онлайн казино Украины

Нардеп з Чернігова більше не хоче бути «Слугою народу»

Нардеп з Чернігова більше не хоче бути «Слугою народу»Обраний на виборчому окрузі №206 (Новозаводський район Чернігова, Ріпкінський та Чернігівський райони) Антон Поляков, написав заяву про вихід з президентської партії.

Депутат повідомив про це через власний канал в мережі Telegram. Він зауважив, що це лише формальність, якої потрібно було дотриматися.

Антон Поляков пояснив такий крок небажанням знаходитися в партії, де «є кнопкодави, порохоботи, любителі рішалова і керівники, які в цьому замішані і все це покривають».

Нагадаємо, місяць тому Антона Полякова на засіданні фракції партії «Слуга народу» у Верховній раді, було виключено зі складу фракції. Відтоді він фактично працює як позафракційний нардеп.

Тоді однопартійці пояснювали рішення тим, що Поляков під час голосування порушував домовленості щодо підтримки певних законопроєктів усіма депутатами фракції.

В свою чергу Антон Поляков звинуватив керівництво партії в тому, що під час виборів відбувалася торгівля мандатами – окремі округи «зливалися» на користь більш багатих конкурентів. Чернігівець зауважив, що і на окрузі №206, де він переміг, «Слуга народу» працювали на користь його суперника.

  • 0
Добавлено: 19-12-2019, 07:56
0
482

Похожие публикации


Наверх