онлайн казино Украины

Ялівщину прорідять. Нашим же коштом

Ялівщину прорідять. Нашим же коштомВ Ялівщині розмічені числами купа дерев у районі так званого «царського села», що зросло на місці піонерського табору і навколо.

Позначки стоять масово.

Фото оприлюднив Євгеній Малецький.

Він висловлює великий сумнів, що ці позначені цифрами дерева – непридатні.

А може, заковика в тім, що є бажаючі далі розширювати так зване «царське село»? А нам, як це часом (чи краще казати часто) буває, розвішують локшину на вуха?

* * *

Як повідомили в Держекоінспеції в Чернігівській області, кошти на знесення нібито вражених і сухих дерев в Ялівщині в Чернігові найближчим часом мають виділити з природоохоронних фондів міста та області.

В Ялівщині обстежувалися дерева на території площею 6,2 га. Були залучені представники департаменту екології та природних ресурсів, чернігівської міськради тощо.

Нині за Ялівщиною має доглядати КП "Зеленбуд". В Держекоінспеції запропонували переоформити охоронні зобов’язання на управління ЖКГ.

Питання про розчищення Ялівщини від аварійних дерев постало через звернення до Держекоінспеції від директора КЗ РЛП "Ялівщина" стосовно наявності значної кількості сухих аварійних дерев на території Ялівщини, що перебуває під охороною КП "Зеленбуд".

Це той «Зеленбуд», що здобув серед чернігівців прізвисько «Зелензруб».

  • 0
Добавлено: 5-04-2019, 08:29
0
696

Похожие публикации


Наверх