онлайн казино Украины

У Чернігові СБУ проведе контрдиверсійні навчання

У Чернігові СБУ проведе контрдиверсійні навчанняУпродовж 20-22 листопада координаційна група Антитерористичного центру при Управлінні СБ Україні в Чернігівській області проведе в обласному центрі планові антитерористичні контрдиверсійні навчання.

Метою тренувань є відпрацьовування алгоритму протидії диверсійно-терористичним групам, виявлення та знешкодження вибухових пристроїв, а також виконання комплексу інших завдань, спрямованих на вдосконалення міжвідомчої взаємодії.


Нагадуємо, що у Чернігівській області згідно з рішенням керівництва Антитерористичного центру при СБУ встановлено рівень терористичної загрози – «жовтий». Область має кордон з країною-агресором.
Звертаємо увагу мешканців та гостей Чернігова!
Під час навчань, що відбудуться в умовах максимально наближених до реальних, в окремих районах міста можливе тимчасове обмеження руху транспорту та пересування громадян, перевірка документів, що засвідчують особу, огляд особистих речей і транспортних засобів.
Управління СБ України в Чернігівській області просить громадян зберігати спокій та з розумінням поставитися до можливих незручностей і належним чином реагувати на законні дій та вимоги правоохоронців.

Просимо інформувати правоохоронців у разі:
- виявлення зброї та вибухових речовин;
- наявності інформації щодо прибуття або перебування в регіоні підозрілих осіб;
- отримання даних про наміри здійснення терористичної, диверсійної, розвідувально-підривної діяльності.
У випадках наявності вказаної інформації просимо громадян невідкладно повідомляти УСБУ в Чернігівській області за номером (0462) 676-208 або телефонувати до Нацполіції за номером 102, наполягають у Прес-групі Управління СБ України в Чернігівській області.

  • 0
Добавлено: 20-11-2019, 08:08
0
653

Похожие публикации


Наверх