онлайн казино Украины

В аеропорту «Бориспіль» горів літак

4 квітня на навчально-тренувальному полігоні аеропорту «Бориспіль» відбулися планові навчання розрахунків аварійно-рятувальної команди підприємства. В період з 3 по 5 квітня, згідно з наказом Державіаслужби № 222, в аеропорту «Бориспіль» проводиться інспекційна перевірка стану готовності забезпечення аварійно-рятувального та протипожежного забезпечення польотів в рамках проведення Євро-2012. Про це «Київ. Коментарі» повідомила прес-служба МА «Бориспіль».

4 квітня проводилися практичні тренування аварійно-рятувальних і протипожежних розрахунків в умовах, максимально наближених до реалій авіаційної події.

Під час тренування була змодельована ситуація аварійної посадки пасажирського літака з пошкодженим шасі, в результаті якої, за сценарієм, відбулося викочування літака за межі злітно-посадочної смуги, витік і загоряння авіаційного палива.

Тренування проводилися з практичним застосуванням пожежно-рятувальної техніки на спеціально обладнаній тренувальному майданчику без загрози безпеки польотів. Частина ділянки злітно-посадкової смуги була оброблена піною. Гасіння розлитого авіапалива виконувалося в спеціально відведеному місці площею 100 кв. м. В рамках навчань відпрацьовувалися елементи обмеження доступу до місця авіаційної події.

За результатами проведених тренувань, робота аварійно-рятувальної команди була оцінена, як чітка, злагоджена, професійна.

  • 0
Добавлено: 6-04-2012, 12:06
0
233

Похожие публикации


Наверх