онлайн казино Украины

За контрабанду канабісу – 5 років в’язниці

Завдяки належному процесуальному керівництву, а також принциповій позиції прокуратури Чернігівської області, жителя Київської області засуджено за контрабанду особливо небезпечного наркотичного засобу.

Вказаний злочин чоловік вчинив у вересні 2015 року.

Так, прямуючи з України до Російської Федерації, обвинувачений намагався перемістити через митний кордон України особливо небезпечний наркотичний засіб – канабіс масою в перерахунку на суху речовину 7,450 г.

Однак, в ході проведення поглибленого прикордонно-митного огляду, у зоні митного контролю митного посту «Нові Яриловичі», правоохоронці виявили та вилучили поліетиленовий пакет з меленою кавою, до якого і був поміщений наркотичний засіб.
Після повідомлення чоловіку про підозру, він залишив територію України та довгий час переховувався в Російській Федерації, де був затриманий торік та виданий компетентним органам України у 2019 році.
У липні цього року прокурором регіональної прокуратури обвинувальний акт стосовно втікача скеровано до суду за ч. 2 ст. 15, ч. 2 ст. 305, ч. 2 ст. 309 КК України.
За результатами судового розгляду, Ріпкинським районним судом, взявши до уваги беззаперечні докази прокурора, обвинуваченого визнано винуватим у скоєнні інкримінованих злочинів та призначено покарання у виді 5 років позбавлення волі, повідомляє Прес-служба прокуратури Чернігівської області.

  • 0
Добавлено: 7-10-2019, 07:53
0
907

Похожие публикации


Наверх