онлайн казино Украины

У Чернігові організували безкоштовні екскурсії на тролейбусі

У Чернігові організували безкоштовні екскурсії на тролейбусіМаршрут пролягає через історичну частину міста.

У Чернігові організували безкоштовні екскурсії тролейбусами. Під час поїздок пасажирам, жителям і гостям міста з динаміків у салоні розповідають історії і легенди міста.

"Люди реагують позитивно, як молодь, так і старше покоління. Багато все життя прожили в Чернігові, і, кажуть – ми і не знали таких фактів", – розповідає прес-секретар КП "Чернігівського тролейбусного управління" Микита Вікторов.

Аудіоекскурсії впровадили поки тільки на маршруті N8. Він пролягає через історичну частину Чернігова, повз пам'ятки архітектури та різні легендарні місця.

"Цікаво, дуже цікаво. Їдеш, може, чого і не знав, і дізнаєшся про нашу історію", – каже мешканка Чернігова Світлана Дарнопих.
Подобаються екскурсії не тільки пасажирам.

"Пасажири навушники виймають і слухають те, що розповідають в тролейбусі. Їм дуже цікавою. І я про кожну зупинку багато нового почула, я не місцева", – каже кондуктор Ірина Чернецька.

Такі аудіоекскурсії – ініціатива управління культури міськради. Ні кондуктору, ні водієві звук з динаміка працювати не заважає.

"Головна складність, яка була в управлінні культури – зробити дуже лаконічні аудіо фрагменти. Адже між деякими зупинками проміжок всього 30-40 секунд максимум. У цей проміжок часу потрібно вмістити власне інформацію про певну пам'ятку", – пояснив прес-секретар КП "Чернігівське тролейбусне управління" Микита Вікторов.

Та як ідея добре прижилася, найближчим часом в Чернігові введуть такі аудіо-екскурсії і на інших тролейбусних маршрутах.

  • 0
Добавлено: 2-10-2019, 08:04
0
509

Похожие публикации


Наверх