онлайн казино Украины

Чернігів може запропонувати туристам фестивалі, пам’ятки і… лазні – волонтер Корпусу миру

Чернігів може запропонувати туристам фестивалі, пам’ятки і… лазні – волонтер Корпусу мируЧернігову є що запропонувати туристам будь-якої пори року та туристичного сезону.
Про це під час "круглого столу" у прес-центрі "Чиста політика" заявив волонтер Корпусу миру зі США Кайл Колд.
За його словами, за рік перебування він упевнився, наскільки місто над Десною спокійне і зручне для життя.
«У Чернігова є потужний потенціал, аби привертати туристів з інших регіонів і навіть з-за кордону. Мені подобається це місто будь-якої пори, навіть коли дуже зимно. У нього надзвичайна історія, яку дуже ціную. Тішать культурні та релігійні пам’ятки. До Чернігова приїздила моя родина і нам сподобалися місцеві ресторани та ціни. Навколо міста гарні краєвиди, можна ходити стежками і проводити екскурсії», - відзначив волонтер.
На його думку, іноземних туристів ваблять і міські осередки культури (театри, кіно, музеї).
«А ще багатьом подобається, що в Чернігові чимало лазень. В Америці їх, наприклад, немає. І якщо місто може взяти такі унікальні моменти і презентувати їх іноземцям, це буде дуже цікаво. Фестивалі дуже важливі, але вони є досить невеликою частиною того, що привертає увагу туриста. У місті має бути багато магазинів, куди можна піти на шопінг», - зауважив він.
Щоправда, для Кайла Колда, як і для багатьох іноземців, Чернігів залишається закритим через… мовний бар’єр.
«Я не можу його досліджувати, не знаючи російської або української, – зізнався він. – Мені через це важко пересуватися, пізнавати нове. Іноземним туристам дуже б допоміг гарний путівник різними мовами. Він міг би відкрити місто для них, показати його можливості».

Добавлено: 24-10-2016, 08:37
0
0

Похожие публикации


Наверх