онлайн казино Украины

Сміттєзвалище на Масанах підпалили?

Сміттєзвалище на Масанах підпалили?Хто і навіщо залишається загадкою. Це, звичайно, ще не стовідсотково підтверджена інформація. Втім сам факт загоряння при низькій температурі вчора ввечері та ще й знизу – говорить сам за себе. Принаймні так вважає міський голова Владислав Атрошенко. До того ж, охоронці там бачили двох невідомих.

Остаточну причину назвуть в ДСНС..

На щастя, пожежу вдалося швидко загасити. Станом на 9 ранку повністю локалізоване загоряння, надійно засипане все ґрунтом і зараз ризику там вже не існує.

Мер зазначив, що успішно погасити пожежу допомогли превентивні заходи, зроблені на полігоні відходів нещодавно: «На майбутнє які ми робимо висновки: безумовно, сьогодні нам допомогли комунікації, які ми там зробили, те, що завели воду на сміттєзвалище. Завдяки цьому була можливість під’єднати водяні помпи й пожежні гідранти. Плюс там було завезено декілька тисяч тонн грунту, який можна завантажувати і в разі потреби завозити наверх, використовувати на локаціях де є загорання. В принципі, на сьогодні плани такі, щоб закласти на наступний рік фінансування і зробити щільний паркан з колючим дротом поверху і відеоспостереження».

Також Атрошенко подякував рятувальникам та працівникам та директору комунального підприємства за оперативну та злагоджену роботу.

  • 0
Добавлено: 14-09-2019, 08:40
0
499

Похожие публикации


Наверх