онлайн казино Украины

До Чернігова з’їдуться педагоги з усіх областей. Дебатуватимуть

До Чернігова з’їдуться педагоги з усіх областей. ДебатуватимутьДругий рік поспіль саме в Чернігові відбудеться ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ІННОВАЦІЙНИЙ ОСВІТНІЙ ФОРУМ «Grani. Місія вчителя сучасності. Vol.2020».

Підтримує цю ініціативу муніципалітет.

Форум розпочнеться 14 вересня о 10.00 у приміщенні Національного університету «Чернігівський колегіум» імені Т. Г. Шевченка. Участь у ньому беруть близько 400 освітян з 17 регіонів України і 37 спікерів-експертів. За словами організаторів, заявок від потенційних учасників прийшло набагато більше, але обмежувати кількість змушує розмір приміщення. Серед учасників – як слухачів, так і фасилітаторів – чимало педагогів з Чернігова; практично є представники з кожної чернігівської школи. Заявки на участь у форумі надсилалися вчителями індивідуально за бажанням.

В програмі форуму дискусія у формі дебатів на тему «Онлайн-освіта має цілком прийти на зміну класичному викладанню, а професія вчителя в її звичайному розумінні - піти в минуле.». Групова робота з визначенням ролей вчителя сучасності.

Буде презентовано іноваційний український стартап, винахід під назвою «Cam Touch», який перетворює будь-яку поверхню на сенсорну, або інтерактивну.

Робота форуму триватиме 1 день (до 17 години) і включатиме дискусійну панель, а також біля 30 майстер-класів та тренінгів. Учасники в теорії та на практиці ознайомляться з новітніми педагогічними підходами, методичними розробками, технічними засобами тощо. Виступи експертів, дискусійне обговорення та майстер-класи розраховані так, щоби корисні їм нові знання могли отримати вчителі з усіх предметів.

  • 0
Добавлено: 12-09-2019, 08:04
0
520

Похожие публикации


Наверх