онлайн казино Украины

У Чернігові відбудеться перший Open Data Forum

У Чернігові відбудеться перший Open Data ForumУ понеділок, 29 жовтня, в Чернігові відбудеться регіональний Форум Відкритих даних – Open Data Forum.

Запланована тема Форуму: «Відкриті дані, як інструменти прозорості, нових можливостей для бізнесу та боротьби з корупцією на всіх рівнях».

Форум ставить на меті презентувати учасникам нові можливості та нові технології, які використовують відкриті дані для запобігання корупції, для розвитку регіону чи бізнесу, для проведення журналістських розслідувань, для контролю використання публічних коштів та для нетворкінгу. Тільки практичні інструменти, які впроваджуються вже зараз в Україні.

Основана програма заходу складається з двох частин: у першій – панельна дискусія “Прозорість влади та інвестиційний розвиток через відкриті дані”, а в другій – 6 тематичних секцій за участі спікерів у сфері Open Data та IT з усієї України, котрі презентують досвід трансформації суспільства та влади.

Серед доповідачів Форуму представники: YouControl, ГО "Чернігівський освітній центр "Ініціатива", TAPAS, Transparency International Ukraine, Центр UA, WikiInvestigation, співзасновник Єдиної системи відкритих бюджетів шкіл, BRDO, Чернігівської Торгово-промислової палати, Чернігівської ОДА та інші.

Запрошуються до участі у Форумі представники бізнесу, освітян, студентів, громадських діячів, ЗМІ та інші зацікавлені. Участь у Форумі безкоштовна, але за попередньою реєстрацією на opendataforum.in.ua

Місце проведення: КДЦ “Світогляд”, проспект Перемоги, 108А, 2 поверх. Початок о 10.00.

Захід реалізується за підтримки Антикорупційної ініціативи ЄС в Україні та Фондом "Об'єднання".

  • 0
Добавлено: 24-10-2018, 08:41
0
870

Похожие публикации


Наверх