онлайн казино Украины

Виставка «Золоті руки вчителя»

Виставка «Золоті руки вчителя»Урочисте відкриття виставки декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва «Золоті руки вчителя» відбулося 26 вересня в приміщенні Арт-клубу .

Повідомляє представник відділу профорієнтаційної роботи та зв’язків із громадськістю ЧНПУ імені Т.Г. Шевченка Олена Бабич.

Експозицію виставки сформовано зі студентських робіт, виробів учасників студентських творчих авторських лабораторій (СТАЛь), членів гуртка художнього конструювання з деревини та аматорських робіт викладачів технологічного факультету Чернігівського національного педагогічного університету імені Т.Г. Шевченка.

Відкрила виставку директор Чернігівського обласного навчально-методичного центру культури і мистецтв Надія Заваліна, яка у вітальному слові зазначила, що вона, як випускниця педагогічного університету відчуває гордість за талановитих студентів Альма-матер і прагнення викладачів розвивати творчість молоді та сприяти їх всебічному розвиткові.

Крім того, у своєму виступі Надія Петрівна відзначила внесок завідувача кафедри педагогіки, психології і методики технологічної освіти Наталії Носовець , яка є ідейним натхненником та одним з організаторів заходу, і вручила їй Почесну грамоту Чернігівського обласного навчально-методичного центру культури і мистецтв.

Також можливість привітати організаторів і відвідувачів було надано голові Чернігівського обласного осередку Національної спілки майстрів народного мистецтва України Володимирові Морозу та завідувачеві Арт-клубу Геннадієві Покровському.

Не обійшлося відкриття і без виступів талановитих студентів, які показували фокуси, співали і дефілювали у власноруч виготовленому одязі.

Після закінчення урочистостей всі бажаючі мали змогу ознайомитися з експозицією та поспілкуватися з авторами представлених робіт.

Добавлено: 28-09-2012, 11:36
0
0

Похожие публикации


Наверх