онлайн казино Украины

Про Нільса, диких гусей і нахабний сміттєпровід

Про Нільса, диких гусей і нахабний сміттєпровідЧернігівським комунальникам треба терміново залучити для допомоги відомого казкового мультгероя Нільса, диких гусей і чарівну сопілку. Не вірите? Переконаю.

… Маляри ЖЕК-10 пані Любов і Катерина відремонтували другий під’їзд будинку №115 на Пухова. Електрики ЖЕКу поміняли освітлення.

А ось мене зацікавив диванний матрац із четвертого поверху.

Хтось із супер-добропорядних жителів цього поверху виніс до сміттєпровода і… все.

Нахабний, зажерливий, але лінивий сміттєпровід відмовився ковтати матрац! І тепер він лежить в оновленому під’їзді , як більмо на оці!

Більше того, відбившись від рук некерований сміттєпровід відмовився ковтати і тумбочку на 2-му поверсі! Вона також не влізла до нього в пельку.

То нічого не залишається, щоб виносити старі меблі (крупногабаритне сміття) не жіночці-двірнику поважного віку, а залучити Нільса з чарівною сопілкою.

Він гратиме на дудці, і матраци та тумбочки та інший непотріб, які славні чернігівці-аристократи викидають прямо у під’їздах , будуть самі виходити на вулицю.

А потім дикі гуси під мудрим керівництвом Нільса переноситимуть їх прямо на сміттєзвалище в Масани.

І чернігівці, які платили 10,80 гривень за місяць, а тепер платять 18,05, тепер розбагатіють! Бо все за них буде робити добрий дядя…. Ой, вибачте, - казковий Нільс, дикі гуси і чарівна сопілка

  • 0
Добавлено: 26-08-2019, 08:03
0
662

Похожие публикации


Наверх