онлайн казино Украины

Що робить та планує «Міськсвітло»

Що робить та планує «Міськсвітло»КП "Міськсвітло" поступово онволює та модернізує інфраструктуру, яка знаходиться в нього на балансі.

Зокрема у поточному році проводить капітальний ремонт зовнішнього освітлення по вулицях Шевченка, П'ятницька, Софії Русової, та Котляревського. З них по вулиці Софії Русової роботи вже завершені, по вулиці П'ятницькій - закінчуються, на вул. Котляревського - розпочинаються.

У 2019 році працівники комунального підприємства обладнали освітленням 31 пішохідний перехід, які тепер у темну пору доби підсвічуються, що зручно для водіїв і пішоходів. Оновлюються і світлофорні об’єкти, їх на утриманні у підприємстві знаходиться 63. Цьогоріч капітально відремонтували 2 з них і ще 4 готують до ремонту. Новий світлофорний об'єкт готуються встановити на вул. Ремісничій.

До речі, на даний час у Чернігові на світлофорних об'єктах по проспекту Перемоги на відрізку від перехрестя з вул. Гончою до перехрестя з вул. Ремісничою діє "зелена хвиля" з 6 ранку до 15.30 у напрямку від Гончої до Ремісничої, а після 15.30 - у зворотному напрямку. Щоби скористатися її перевагами, швидкість автомобіля не повинна перевищувати дозволених для руху містом 50 км на годину.

Також на даний час проводиться інвентаризація всіх ліній зовнішнього освітлення в місті, з подальшим розробленням геоінформаційної системи мереж. У ній буде міститися вся інформація по кожному пункту включення, лінії, світильнику. Договір на виконання робіт зі створення системи підписаний з Чернігівським національним технологічним університетом.

Плани КП "Міськсвітло" на майбутнє - не тільки виконувати свої статутні завдання, а й поступово провести повну модернізацію мереж зовнішнього освітлення міста, світлофорних об'єктів та систем управління ними із застосуванням сучасних енергозберігаючих технологій і матеріалів. Це, серед іншого, дозволить зменшити обсяги споживання електроенергії та, відповідно, зекономити бюджетні кошти на її оплату.

  • 0
Добавлено: 7-08-2019, 08:09
0
612

Похожие публикации


Наверх