онлайн казино Украины

У Чернігові замінюють «голі» електродроти

У Чернігові замінюють «голі» електродротиНа вулиці П’ятницькій у Чернігові триває плановий капітальний ремонт мережі вуличного освітлення. Старі «голі» електродроти, термін експлуатації яких вичерпався, замінюють на ізольовані, безпечніші.

Для перехожих ці роботи безпечні, тому що дроти в цей час без напруги, підстанція відключена. Також встановлене заземлення на місці виконання робіт.

Невдовзі по місту почнеться капітальний ремонт вуличного освітлення (заміна як дротів, так і світильників) по вулицях Софії Русової, Котляревського, а також по вулиці Шевченка від перехрестя з Кирпоноса до перехрестя з вулицею Академіка Павлова. При цьому вуличні світильники на стовпах – загалом їх там 258 штук натрієвого типу, потужністю 250 ватт – мінятимуть на світлодіодні 100-ваттні. Це дозволить зменшити витрати електроенергії й одночасно забезпечити яскравість освітлення відповідно до норм.

По місту планується й капітальний ремонт світлофорів. Встановлять і нові: на перехресті Полуботка-Гончої, щодо якого було багато скарг, на перехресті Мстиславської та Героїв Чорнобиля, Алєксєєва та Героїв Чорнобиля. Також буде будівництво світлофорного об’єкту на заїзді до «Голівуду» і на перехресті Мазепи-Реміснича.

  • 0
Добавлено: 10-07-2019, 10:26
0
655

Похожие публикации


Наверх