онлайн казино Украины

По вулиці Героїв Чорнобиля почали міняти старі аварійні комунікації

По вулиці Героїв Чорнобиля почали міняти старі аварійні комунікаціїВже стартувала реконструкція мереж водопостачання та водовідведення по вул.Героїв Чорнобиля. На ділянці, що ближче до проспекту Миру, почали міняти каналізаційний колектор.

Повідомляє прес-служба Чернігівської міської ради.

Як відомо, заміна мереж по вул.Героїв Чорнобиля від проспекту Миру до вулиці Київська - один із масштабних цьогорічних проектів, який виконується в Чернігові. Розрахоуваний на 2 роки.

Замінять 540 метрів каналізаційного колектору діаметром 500 мм від просп.Миру до вул.Мезенцева, а водогону 1,7 км, від просп.Миру до вул.Київської. Цього року замінять 1 км водогону.

Коментуючи хід виконання робіт на об’єкті, представник підрядної організації «ТБ-Інжиніринг» Руслан Виставнога запевнив, що існуючі залізні та залізобетонні труби замінюють на нові сучасні двошарові з поліетилену. Згідно висновків комісії діюча мережа знаходяться в незадовільному стані, у будь-який момент можливі аварійні пориви.

Загальна вартість усіх робіт складає 72 млн грн. Фінансування проводитимется поетапно. Проектом передбачено паралельне прокладання нових труб, а вже потім демонтаж старих.

Додатково на цій ділянці замінять 20 каналізаційних колодязів, 24 колодязі водогону та 2 камери. Підрядник запевняє, що влаштування нових колодязів також виконають відповідно до сучасних технологій.

- Водопровідні та каналізаційні колодязі складаються з залізобетонних кілець, які з внутрішньої сторони облаштовані пластиковим вкладишем. Це спеціальна технологія, яка дозволить нейтралізувати агресивну від випаровування та газів, - каже Руслан Виставнога.

Нагадаємо, дорогу по вул.Героїв Чорнобиля перекрили ще місяць тому. Містяни нарікали, що тут довго не розпочинають ремонт, відповідно із перекриттям можна було б і зачекати.

Наразі роботи стартували. Підрядники кажуть, чекали, поки не привезуть саме ті матеріали, які потрібні.

  • 0
Добавлено: 8-06-2019, 08:44
0
544

Похожие публикации


Наверх